QUI SOM

L'any 2018, coincidint amb l'estrena de CircOland, Helena de Sola funda La Sola Cia. La companyia compta puntualment amb la col·laboració d'artistes independents.

Helena de Sola, directora de La Manofactoria i de Sola&Tully Co, s'inicia en el teatre de titelles a Barcelona l'any 1998. També s'ha format en fotografia, dansa, teatre físic, escultura, direcció en educació en el lleure, i gestió i producció teatral.
Ha treballat a les companyies Herta Frankel, Nessun Dorma, Los Lunnis, TEI de Sant Marçal, i el Circ Islú dels irlandesos McBride & Sons, Drac d'Or de Carrer a Fira Titelles Lleida 2013 i gira per Irlanda.

Entre les seves produccions destaca Menut Cabaret, teatre d'objectes sense text, amb què fan una gira per Catalunya, Espanya i la Xina.

Directora de l'espectacle Tot mirant Magritte, del LaborActori 26 del Teatre d'Olot, i Contes del Binomi, de la Cia. Binixiflat (gira estatal i campanya DIBA 23/24) . 

En la vessant docent ha dissenyat i realitzat diversos cursos i tallers de teatre de titelles i objectes per a diversos col.lectius i grups d'edat, amb clients com Centre de Formació Teatral El Galliner, Creu Roja Catalunya, Fundació FC Barcelona, Fundació CEPAIM, Recursos educatius de Girona i Figueres, Facultat de Magisteri de la Udg, Facultat de Magisteri de Chongqing, Shenzhen Little Orange Castle, i nombroses escoles i centres educatius catalans.

Actualment és secretària d'UNIMA Catalunya i combina la creació i distribució d'espectacles amb la docència creativa.

 

Comentaris

Entrades populars