QUI SOM


L'any 2018, coincidint amb una nova manera de crear i l'estrena de CircOland, Helena de Sola funda La Sola Cia. La companyia compta amb la col·laboració puntual d'artistes independents.

Helena de Sola, directora de La Manofactoria i de Sola&Tully Co, s'inicia en el teatre de titelles a Barcelona l'any 1998. També s'ha format en fotografia, dansa, escultura, direcció en educació en el lleure, i gestió i producció teatral.
Ha treballat a les companyies Herta Frankel, Nessun Dorma, Los Lunnis, TEI de Sant Marçal, i el Circ Islú dels irlandesos McBride & Sons, Drac d'Or de Carrer a Fira Titelles Lleida 2013 i gira per Irlanda.

Entre les seves produccions destaca Menut Cabaret, espectacle sense text amb qui giren de 2013 fins 2018 per Catalunya, Espanya i la Xina.

Directora de l'espectacle Contes del Binomi, de la Cia. Binixiflat; i de Tot mirant Magritte, del LaborActori 26 del Teatre d'Olot. 

En la vessant docent ha dissenyat i realitzat diversos cursos i tallers de teatre de titelles i objectes per a diversos col.lectius i grups d'edat, amb clients com Centre de Formació Teatral El Galliner, Creu Roja Catalunya, Fundació Barça, Fundació CEPAIM, Recursos educatius de Girona i Figueres, Facultat de Magisteri de la Udg, Facultat de Magisteri de Chongqing, Shenzhen Little Orange Castle, i nombroses escoles i centres educatius catalans.

Actualment combina la vessant de docència artística, amb la creació i direcció d'espectacles.

 

Comentaris

Entrades populars