QUI SOM


Foto by @Genia Badano a Sala Fénix, Bcn

L'any 2018, coincidint amb una nova manera de crear i l'estrena de CircOland, Helena de Sola funda La Sola Cia. La companyia compta amb la col·laboració puntual d'artistes independents.Directora de La Manofactoria i de Sola&Tully Co, de Sola s'inicia en el teatre de titelles a Barcelona l'any 1998. Des de llavors construeix titelles i crea espectacles. També s'ha format en fotografia, dansa, escultura, direcció en educació en el lleure, i gestió i producció teatral.
Ha treballat a les companyies Herta Frankel, Nessun Dorma, Los Lunnis, TEI de Sant Marçal, i els irlandesos McBride & Sons, amb qui guanyen el Drac d'Or de Carrer a Fira Titelles Lleida 2013.

Com a Directora de Lleure, ha dissenyat i realitzat diversos cursos i tallers de teatre de titelles i objectes amb clients com LaborActori del Teatre Principal d'Olot, Centre de Formació Teatral El Galliner, Creu Roja Catalunya, Fundació Barça, Fundació CEPAIM, Recursos educatius de Figueres, Facultat de Magisteri de la Udg, Facultat de Magisteri de Chongqing, Shenzhen Little Orange Castle, i nombroses escoles i centres educatius catalans. (CV lleure)

Entre les seves produccions destaca Menut Cabaret, espectacle de mans i figures animades sense text co-dirigit per Ronan Tully, amb qui giren des de 2013 fins 2018 per Catalunya, Espanya i la Xina.

Actualment combina la vessant pedagògica social i artística, amb la creació i distribució d'espectacles.


Comentaris

Entrades populars